ABB la Târgul de la Hanovra 2016: Creşterea productivităţii cu ajutorul Internetului Lucrurilor, Serviciilor şi Oamenilor

Zurich, 13 aprilie 2016 – ABB va prezenta modalităţi de creştere a competitivităţii prin utilizarea conceptului de Internet al Lucrurilor, Serviciilor şi Oamenilor (ILSşO).

ABB va prezenta o varietate largă de soluţii digitale de referinţă în cadrul Târgului de la Hanovra care va avea loc în perioada 25-29 aprilie 2016, stabilind ILSşO ca fiind intruchiparea inovaţiilor viitoare, acest lucru încadrându-se perfect în tematica târgului şi anume “Industrie Integrată - descoperirea de soluţii”.

Conceptul ABB despre ILSşO cuprinde servicii de pionierat şi soluţii de o importanţă crucială pentru întregul segment al consumatorilor. Indiferent că este vorba despre utilităţi, industrie şi transporturi sau despre infrastructură, ABB oferă soluţii personalizate potrivite fiecărui client în parte. Astfel, ABB va prezenta soluţii practice, orientate către client în cadrul standului A35, Hol 11 care va aduce ILSsO la viaţă şi îl va face uşor de înţeles. Soluţiile ILSşO sunt proiectate astfel încât să conducă la creşterea productivităţii, a eficienţei şi să deschidă uşa dezvoltării de noi modele de afaceri. Acest lucru permite clienţilor să îşi optimizeze serviciile şi să îşi crească avantajele competitive în mod măsurabil.

"Pentru a creşte în mod profitabil astăzi şi în viitor, reorientăm atenţia ABB asupra strategiei nivelului următor, care se bazează până la un punct pe ILSşO," a spus Ulrich Spiesshofer, CEO al ABB. "Noi conectăm Automatizarea Industrială şi Componentele pentru Energie – care sunt de fapt lucrurile – la internet şi facilităm conlucrarea armonioasă a acestora utilizând soluţii avansate de software. Acest lucru conduce la noi oferte de servicii şi oferă clienţilor noştri un avantaj competitiv decisiv."

Soluţiile ILSşO de la ABB promovează cu succes o schimbare de paradigmă în managementul resurselor. ILSşO interconectează lucruri, sisteme, oameni şi continente. ABB va demonstra acest lucru cu claritate în cadrul standului său de 1,700 m2, mai ales în acest an când SUA este ţară parteneră la Târgul de la Hanovra. Compania va prezenta peste 30 soluţii care sunt în strânsă legătură cu Statele Unite.

În cadrul celui mai mare târg industrial, ABB va lansa cele mai noi soluţii tehnologice, printre care se numără şi soluţia inovatoare a senzorului inteligent, care este dealtfel cea mai avansată pentru monitorizarea de la distanţă a motoarelor electrice. Senzorul inteligent măsoară parametri cum ar fi temperatura, vibraţia sau câmpurile magnetice, informaţii care ulterior sunt transmise către un server. Parametrii măsuraţi continuu asigură o bază pentru o analiză amănunţită a stării motorului. Această soluţie permite clienţilor să îşi îmbunătăţească productivitatea şi timpul de funcţionare şi să prevină întreruperile producţiei prin mentenanţă preventivă. Senzorul inteligent poate aduce orice tip de motor în cea de-a 4a revoluţie industrială, indiferent de vechimea acestuia.

ABB (www.abb.com) este lider global în tehnologiile energetice şi de automatizări care permit cli-enţilor din domeniul utilităţilor, industriei, transporturilor și infrastructurii să îşi îmbunătăţească per-formanţele, diminuând impactul asupra mediului inconjurător. Grupul de companii ABB operează în aproximativ 100 ţări, având in jur de 135,000 angajati.

  •   Anulare
   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Tipareste
   • Email
  •   Anulare

  Contactati-ne

  Page information:
  seitp202 ba0e71c92e996e14c1257fae004bbfa1